Het Flyer FIT systeem


INNOVATIE

06-01-2018

FLYER heeft het FIT-systeem ontwikkeld, dit is nieuwe technologie die uniek is op de markt. Het FIT-systeem staat voor FLYER Intelligence Technologie. Dankzij het FIT-systeem, harmonieuze integratie en perfecte tuning betekent dat de individuele componenten in constante en nauwkeurige communicatie met elkaar zijn, waardoor de FLYER e-bike te allen tijde optimaal kan presteren. De volgende componenten werken naadloos met elkaar samen:

FLYER DISPLAY D1

Bij hoge snelheid en op uitdagend terrein is een perfecte weergave onmisbaar. De extreem krachtige achtergrondverlichting garandeert de leesbaarheid van het 3,5-inch kleuren display, zelfs in fel zonlicht is het display goed leesbaar. De grote letters en duidelijke pictogrammen leiden u gemakkelijk naar de diverse functies en zorgen voor een logische en gebruikersvriendelijke navigatie.

FLYER_Display_D1

FLYER REMOTE RC1

Eén van de meest gebruikte onderdelen van de e-bike is het stuur. FLYER besteed veel aandacht aan de ergonomische en praktische aspecten hiervan. Met de Remote RC1 wordt schakelen een peulenschil. Met de handen aan het stuur en de duim op de Remote is alles onder controle. Het oog wil natuurlijk ook wat, daarom is er, net zoals bij het FLYER Display D1, gekozen voor een mooi en degelijk design.

SMART INTEGRATED BATTERY (SIB)

De batterij is indrukwekkend modern – als u het kunt vinden. Er is een systeem achter dit eenvoudige maar geavanceerde ontwerp (FIT-systeem). Door state-of-art technologie te gebruiken zijn de revolutionaire cellen onopvallend en naadloos in het frame geïntegreerd. De SIB batterij is eenvoudig in en uit de fiets te klikken. De Smart Integrated Battery benadrukt het innovatieve en nauwgezet doordachte concept dat gebruikt wordt om de ergonomie en systeemintegratie van de e-bike naar een nieuw niveau te verhogen.

MULTI SPEED ASSIST SYSTEEM

FLYER heeft als eerste op de markt een e-bike motor met twee aandrijvingen. Deze wereldwijde nieuwe techniek vergroot het ondersteuningsbereik aanzienlijk. De overgang tussen de twee aandrijvingen verloopt moeiteloos, elke keer dat u met de Remote RC1 schakelt. Het Multi Speed Systeem brengt u compromisloze prestaties.

In onderstaande video wordt de FLYER FIT INTELLIGENT TECHNOLOGY uitgelegd.