Zoek

Elektrische fiets huren

TijdPrijs
Fiets verhuur is per kalenderdag* 
1 dag    €30,00
2 dagen€56,50
3 dagen€79,50
4 dagen€99,50
5 dagen€118,50
6 dagen€132,50
Een week€149,50

 

Wegens grote drukte accepteren we enkel reserveringen via mail : info@melvinkroes.nl 
Alleen bij bevestiging is fietsverhuur mogelijk.


Ook is er sprake van een borg van €100.

Bij het aangaan van een huurovereenkomst met Melvin Kroes gelden de volgende voorwaarden:
Iedereen die materiaal gebruikt dat eigendom is van Melvin Kroes geldt als huurder, ook als er geen betaling is vereist. Dit materiaal is het ‘gehuurde’. Indien er meerdere huurders zijn bij 1 overeenkomst treedt degene die de overeenkomst met Melvin Kroes aangaat als eerst-aansprakelijke bij schade afhandeling.
Melvin Kroes biedt geen verzekering aan bij de verhuur. Het verdient aanbeveling een reisverzekering te nemen. Deze dekt eventuele schade aan de fiets of ander materiaal.
De huurder van een fiets of ander materiaal dient goed voor het gehuurde te zorgen. De huurder doet dit door onder andere:

 

  • Bij een geconstateerde storing of defect onmiddellijk zorg te dragen voor herstel. Dit kunt u zelf doen of laten doen. Als u niet kunt (laten) herstellen neemt u contact op met Melvin Kroes. Situatie-afhankelijk (roekeloosheid, schuld, locatie) zorgt Melvin Kroes voor een zo spoedig mogelijke vervanging of herstel. Hieraan kunnen redelijke kosten verbonden zijn die ten laste komen van huurder. Deze kosten zijn opgemaakt uit materiaalkosten en tijdsbesteding van de hersteller.
  • Gebruik fietsen uitsluitend op verharde wegen. Schelpenpaden zijn ook verharde wegen.
  • Neem de fiets niet mee het strand op en stel de fiets niet bloot aan zeewater.
  • Gebruik de fiets voor 1 persoon. Een kinderzitje is te gebruiken voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Oudere kinderen kunnen niet op de huurfiets meegenomen worden.
  • Parkeer de fiets op een manier dat u anderen niet hindert.
  • Verwijder het eventuele display op de fiets en zet de fiets op slot als u de fiets ergens parkeert. Maak de fiets bij het op slot zetten ook vast aan een paal, boom of hek zodat de fiets ook niet in-afgesloten-staat mee kan worden genomen.
  • Indien u niet in staat bent om de huurfiets op tijd terug te brengen, dan belt u met de verhuurder om de afspraak te verzetten.
  • Het is niet toegestaan om met eigen vervoer onze rijwielen te transporteren.
  • Wij leveren onze fietsen schoon en schadevrij aan.Eventuele schade die ontstaan is door het niet zorgvuldig omgaan met onze spullen,is voor rekening van de huurder.
  • De acculader word altijd meegeleverd,deze dient bij het terugbrengen van de fiets aanwezig te zijn.

 

Indien de fiets verdwenen/gestolen/beschadigd is betaalt de huurder de dagwaarde/herstelwaarde van de fiets aan verhuurder. De huurder verklaart door de overeenkomst aan te gaan dat Melvin Kroes gemachtigd is de dagwaarde bij huurder te incasseren binnen 24 uur na constatering van de verdwijning/beschadiging. Deze korte termijn houdt relatie met de verhuurverplichting die aan andere huurders is aangegaan; er moet voor hen nieuw materiaal moet worden aangeschaft.
Melvin Kroes kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade en/of letsel ontstaan door gebruik van het gehuurde. Als u het gehuurde gebruikt in het verkeer/op de openbare weg loopt u risico. Melvin Kroes is niet aansprakelijk als de huurder(s) op wat voor wijze dan ook nadeel ondervinden.